top of page

Klaar voor het BBQ seizoen?

Do you love a good BBQ, too, but find that all the preparation and grilling too much of a fuss? Do you feel that you might not have the BBQ skills you need to make a really tasty piece of meat without serving something too raw or blackened?

Houdt u ook zo van BBQ-en, maar vindt u de (voor)bereiding een heel gedoe? Twijfelt u aan uw BBQ-vaardigheden, omdat het vlees altijd te rauw of juist te zwart geblakerd op de borden terecht komt? Wilt u meer tijd besteden aan uw tafelgenoten en minder aan de kolen? Huur dan de ervaren Grill Master(chef) in die uw vlees perfect klaart, terwijl u geniet van een lekker glas rosé en bijpraat met uw gasten.

 

 

Of het nu om het bereiden van een mooie marinade gaat, speciale bijpassende groenten of een pittige ‘rub’ voor op de spare ribs; Dennis kan het allemaal. En niet alleen dat. Hij weet precies hoeveel er ingekocht moet worden (en waar!) om uw BBQ-diner (of -feest) tot een culinair succes te maken. Dynamic Cooking neemt u dan ook de gehele inkoop en voorbereiding uit handen van vlees, vis, salades, sauzen, groenten, brood en smakelijke smeersels. En als het nodig is, nemen wij een (grote) BBQ mee. Wij komen anderhalf uur van te voren voor de mis en place en terwijl u aan de koffie zit, zorgen wij ervoor dat uw keuken weer aan kant is!

 

 

De Grill Master van Dynamic Cooking biedt deze geheel verzorgde BBQ-middag of avond bij u thuis vanaf 8 personen.

Een compleet BBQ menu bestaat meestal uit 2 porties vlees en 2 porties vis per persoon, 3 sauzen, 2 verschillende groenten,  2 salades en stokbrood. Aanvullende gerechten zijn natuurlijk ook mogelijk.

Een aangepaste (vegetarisch) menu is in overleg mogelijk.

 

Dynamic Cooking werkt alleen met verse, biologische streek- en seizoensproducten. 

bottom of page